Aksaray’da Can Yoldaşım Projesi Kapsamında Konferans Verildi!

Aksaray Müftülüğünce düzenlenen “Can Yoldaşım” Projesi Kapsamında Konferans düzenlendi. Detaylar haberde…

Aksaray’da Can Yoldaşım Projesi Kapsamında Konferans Verildi!
Yayınlama: 21.02.2019
505
A+
A-

Aksaray Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, din görevlilerimiz ve eşlerine yönelik “Can Yoldaşım” Projesi kapsamında konferans düzenledi.

19 Şubat 2019 tarihinde Aksaray Kültür Merkezinde düzenlenen program Karamanoğlu Ulu Camii İmam Hatibi Özgür Öztürk’ün Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. Personel ve İdari Mali İşler Şube Müdürü Ahmet Demiralp’in projeyi kısaca tanıtmasının ardından programa eşleri ile birlikte katılan din görevlilerine, Aksaray Müftülüğü Eğitim Uzmanı Ayhan Topçu “Aile Olmak Mı? Aile Kalmak mı?” konulu konferans verdi ve “ Nasıl ki herkesin bankada veya yastık altında beklenmedik durumlara karşılık kullanılmak üzere biriktirdiği azda olsa parası olduğu gibi kişilerin eşleri, çocukları ve iş arkadaşlarının gönlünde de bir hesabı vardır. Bu hesap ne para hesabı ne altın nede başka bir hesaptır. Bu hesap karşı muhatabınızla oluşturduğunuz iyi veya kötü anılarınızın ve davranışlarınızın toplamıdır. Yarın eşinizle, çocuklarınızla ve iş arkadaşlarınızla bir sorun olduğu zaman eğer onların gönlünde kayda değer bir yeriniz varsa sorunlar daha kolay çözülebiliyor. Eğer yoksa bu sefer sorun olmayan şeylerde sorun olmaya başlıyor.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

2024 DHBT, Türkiye Geneli ÜCRETSİZ 15'li Online Deneme Sınav Paketi