Gençlerden, Din Görevlileri Eşliğinde Şehitlik Ziyareti

Antalya İli Muratpaşa ve Konyaaltı İlçe Müftülüklerinin ortaklaşa düzenlediği program ile Din Görevlileri ve öğrenciler, Antalya Garnizon Şehitliğini ziyaret etti.

Gençlerden, Din Görevlileri Eşliğinde Şehitlik Ziyareti
Yayınlama: 01.11.2019
918
A+
A-

Düzenlenen Şehitlik ziyaretine Muratpaşa İlçe Müftüsü Kuddusi UYSAL, Konyaaltı İlçe Müftüsü Orhan İMAMOĞLU, Gençlik Koordinatörleri, Din Görevlileri ve öğrenciler katıldılar.

Ziyarette konuşma yapan Muratpaşa İlçe Müftüsü UYSAL; ‘Bu toprakları bizlere vatan kılan, refah ve huzur içerisinde yaşamamıza olanak sağlayan aziz şehitlerimize çok şey borçluyuz. Bu anlamlı ziyareti tertip eden Din Görevlilerine ve kıymetli öğrencilere şükranlarımı sunuyorum’ dedi.

Konyaaltı İlçe Müftüsü İMAMOĞLU ise yapılan ziyaretin çok anlamlı olduğunu belirterek din görevlileri ve öğrencilere teşekkür etti.

Din görevlileri  ve öğrenciler, ziyarette  Aziz Şehitlerimizin kabri başında Yasin suresini okuyup bütün Şehitlerimiz, ordumuz ve milletimiz için dua ettiler.

Antalya İl Müftümüz Osman ARTAN, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, gerçekleştirilen şehitlik ziyaretinin çok önemli olduğunu vurgulayarak bu ziyaretlerle şehitlerimize olan minnet borcumuzun yerine getirmeye çalışıldığını belirtti. Aynı zamanda şehitlerimizi ziyaret etmekle ahireti, şehitlerin kahramanlıklarını, onların bu vatan için yaptıkları fedakârlıkların hatırlandığını ve genç dimağlarda milli değerlerimizin oluşmasına katkı sağladığını vurguladı.

Program öğrencilere yapılan çeşitli ikramlar ile sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.