İzmir Müftülüğü Maddeden Manaya Projesi Sivil Toplum Kuruluşlarından Tam Destek!

İl Müftülüğümüzce madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında, gençlerin hayata temiz bir sayfa açmalarını sağlamak ve istihdam edilebilirlik kapasitelerinin arttırılması amacıyla başlattığı “Maddeden Manaya Projesi” Sivil Toplum Kuruluşları tarafından da desteklendi…

İzmir Müftülüğü Maddeden Manaya Projesi Sivil Toplum Kuruluşlarından Tam Destek!
Yayınlama: 15.02.2019
451
A+
A-

İzmir İl Müftülüğü ve Sivil Toplum Kuruluşları ortaklığı ile toplum yararına yürütülecek “Maddeden Manaya Projesi” kapsamında, bağımlıların yeniden hayata ve topluma kazandırılması, tedavi ve sosyal uyum süreçlerinde destek ve onlara istihdam alanlarının oluşturulması amacıyla İzmir Valiliği çatısı altında İzmir İl Müftülüğü ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) arasında Valilik Makamında protokol töreni düzenlendi.

Vali Erol Ayyıldız, İl Müftümüz Recep Şükrü Balkan ve MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı’nın imzaladığı protokol ile bağımlılıkla mücadele kapsamında, bağımlıların istihdam edilerek topluma yeniden kazandırılması projesi başlatıldı. Vali Ayyıldız, imzalanan protokolün hayırlara vesile olmasını diledi.

Protokol kapsamında İzmir Valiliği çatısında yürütülecek çalışmalarla toplumun en büyük sorunları arasında yer alan bağımlılıkla mücadele konusunda önemli adımlar atılacağı ifade edildi. Madde bağımlılarına yönelik yapılacak proje bazlı çalışmalarla toplumsal farkındalık oluşturulacağı belirtildi.

İmzalanan protokol doğrultusunda uzman personellerin katkılarının olacağı ve madde bağımlılığıyla mücadelede önemli bir mesafe kat etmiş vatandaşların istihdam edilmesi konusunda da çalışmaların yürütüleceği aktarıldı.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

2024 DHBT, Türkiye Geneli ÜCRETSİZ 15'li Online Deneme Sınav Paketi