Manisa Açık Ceza Evinde “Temel Dini Bilimler” Yarışması Düzenlendi!

Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerinin yapmış olduğu programa 15 mahkum katıldı. Detaylar haberde…

Manisa Açık Ceza Evinde “Temel Dini Bilimler” Yarışması Düzenlendi!
Yayınlama: 14.02.2019
799
A+
A-

Mevlid-i Nebî haftasında Celal Bayar üniversitesi öğrencileri tarafından yapılan program sonunda ceza evindeki hükümlülere Manisa İl Müftülüğünün hazırlayıp bastırdığı “Sorulu – Cevaplı Pratik Cep İlmihali” dağıtıldı.

Kurum Vaizi İhsan Uçar, bu kitapçıktaki bilgilerden 25 adet asıl, 5 adet de yedek olmak üzere toplam 30 soru hazırladı. 30 Ocak Çarşamba günü öğleden sonra bütün mahkumların huzurunda bu sorulardan bilgi yarışması yapıldı. Yarışmacı olan 15 mahkum, kura ile üçer kişiden oluşan beş gruba ayrıldı. Sunuculuğunu Kurum Vaizi İhsan Uçar’ın yaptığı yarışmada, Kurum II. Müdürü Aygülhan ÇINGIL, Kurum Öğretmeni Bayram URAL ve Kurum Psikoloğu Emine Gamze AKALP jüri üyeliğini üstlendiler.

Çekişmeli geçen yarışma sonunda dereceye girenlere dini kitaplar hediye edildi. Ayrıca yarışmaya katılan tüm mahkumlar ileri bir tarihte yapılacak kültür gezisine katılma hakkı da elde ettiler.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

2024 DHBT, Türkiye Geneli ÜCRETSİZ 15'li Online Deneme Sınav Paketi