Rize Müftülüğü, Münhal Kadro (Şoför) İlanı!

İlimiz Merkez ve Çamlıhemşin Müftülüklerinde aşağıda unvanı, sınıfı, kadro derecesi, sayısı ve yeri yazılı olan münhal kadrolara uygulamalı ve sözlü yarışma sınavıyla naklen atama yapılacaktır.

Rize Müftülüğü, Münhal Kadro (Şoför) İlanı!
Yayınlama: 11.03.2019
894
A+
A-

İlimiz Merkez ve Çamlıhemşin Müftülüklerinde aşağıda unvanı, sınıfı, kadro derecesi,

sayısı ve yeri yazılı olan münhal kadrolara uygulamalı ve sözlü yarışma sınavıyla naklen atama

yapılacaktır.

SINAVA KATILMA ŞARTLARI:

  1. Halen Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatında görevli olmak,
  2. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun değişik 48/A ve B maddelerinde aranan genel ve özel şartları taşıyor olınak,
  3. Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Sınav Yönetmeliklerinde belirtilen şartları haiz olmak,
  4. Şoför kadrosuna atanabilmek için; en az Lisesi ve dengi okul mezunu olınak, Başkanlık teşkilatında en az iki yıl görev yapmış olmak ve azami (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

BAŞVURU VE SINAV:

  1. Şoför kadrosuna başv^mak isteyenler ise Fotoğraflı İs Talep Formu ve Sürücü BelgesiFotokopisi ile birlikte en geç 22/03/2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar şahsen İL MÜFTÜLÜĞÜNE başvuracaklardır faksla_ yapılan müracaatlar kabul_edihneyecektir, aynca, ilçelere müracaat yapılmayacaktır.
  2. Sınav 26/03/2019 Salı günü İL MÜFTÜLÜĞÜNDE saat 09.00’da başlayacak olup, sınava katılmak için başvuruda bulunanlar sınavın yapılacağı yerde belirtilen saatte hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınav bitmemesi halinde ise bitinceye kadar müteakip gün sınava devam edilecektir.

Süresi içerisinde yapılmayan müracaatlar dikkate alınmayacaktır ilan olunur.

 

 

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

2024 DHBT, Türkiye Geneli ÜCRETSİZ 15'li Online Deneme Sınav Paketi