Samsun Müftülüğü, “Sınırsız Kardeşlik” Projesi Başladı!

Samsun İl Müftülüğünce yapılan “Sınırsız Kardeşlik” Projesi şubat ayı itibariyle başladı. Detaylar haberde…

Samsun Müftülüğü, “Sınırsız Kardeşlik” Projesi Başladı!
Yayınlama: 20.02.2019
477
A+
A-

Samsun İl Müftülüğü devam eden projelerine bir yenisini daha ekledi. Samsun İli Canik İlçesi 200 Evler Mahallesinde şubat ayı itibariyle uygulamaya koyduğumuz projemizin tanıtım toplantısı Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı’nın başkanlığında yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Samsun İl Müftülüğü, milli ve manevi değerlere, dini ve kültürel bilince sahip bireyler yetiştirmek, zararlı alışkanlıkların önüne geçmek, ekonomik ve teknolojik gelişmeler, hızlı kentleşme vb. sosyo-kültürel değişimlerin olumsuz etkilerinden toplumun daha az etkilenmesine katkıda bulunmak, toplumdaki birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla “Sınırsız Kardeşlik” ana temasıyla Samsun geneline ulaşmayı hedefleyen projeler yapmaktadır.

Samsun Müftülüğü bu projesi kapsamında Canik İlçesi 200 Evler mahallesindeki yetişkin kadınlara yönelik “Ev Ziyaretleri ve Manevi Eğitim”, Yetişkin erkeklere yönelik “Kahvehane Sohbetleri”, çocuklara ve gençlere yönelik ise “Oyun etkinliği ve Değerler Eğitimi” çalışmaları yapılması planlanmaktadır. Uygulayıcıları arasında İl ve İlçe müftülüğü vaizlerinin, din görevlileri ve Kur’an Kursu öğreticilerinin bulunduğu bu proje kapsamında Belediyeler, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü gibi kurumlardan da destek alınacak

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.