Bilecik Müftüsü Din Görevlileri Toplantısında Veda Etti

Vali Yardımcısı Akın Yılmaz’ın katılımlarıyla Bilecik Müftülüğünde Kasım ayı Din Görevlileri toplantısı yapıldı.İl Müftüsü Necati Akkuş’un başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Akın Yılmaz, Şube Müdürleri, Şefler ve Din Görevlileri katıldı.

Bilecik Müftüsü Din Görevlileri Toplantısında Veda Etti
Yayınlama: 19.11.2019
577
A+
A-

Emeklilik hasebiyle toplantıya son kez başkanlık yapan Müftü Akkuş, yaptığı konuşmada” Cenab-ı Allah sizlere de bizlere de hayatın her alanında hayırlar versin.  Vazifelerinizde muvaffakiyetler diliyorum. Bizler sorumluluk taşıyan kurumun mensuplarıyız. Bilecik’te bizimle beraber hareket eden ne kadar kadın-erkek, çoluk –çocuk varsa hepsinin sorumluluğunu taşıyoruz. Vatandaşın öncülüğünü yapıyoruz, imamlığını yapıyoruz, önderliğini yapıyoruz bu münasebetle istikametimiz tavır ve davranışlarımız ahlaki değerlere sahiplenişimiz, mukaddesat ve mefkûre adına yapacaklarımız vatandaşlarımıza yön verecektir. Bu manada kutsal bir görev taşıyoruz. Rabbim şuur ve anlayış içerisinde olmayı hepimize nasip etsin. Allaha ısmarladık diyorum ve hakkınızı helal edin. Benden yana hakkım sizlere helaldir” dedi.

Vali Yardımcısı Akın Yılmaz, Müftü Akkuş’a yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı  teşekkür ettikten sonra toplantıya katılan Din Görevlilerine tavsiyelerde bulunarak onların icra ettikleri görevleri ve görev yerleri hakkında sorun ve çözümlerini dinledi.

Şube Müdürü Hüseyin Aksoy tarafından Bilecik Müftülüğüne bağlı tüm birimlerde hizmet yapan görevliler adına Müftü Akkuş’a teşekkür plaketi takdim edildi.  Plaket ve veda konuşması akabinde Vali yardımcısı Yılmaz ile Müftü Akkuş Osmanlı Yatılı Hafızlık Kur an Kursu öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Yardımcısı Yılmaz, Kurs yöneticilerine ve öğrencilere başarılar diledi.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

2024 DHBT, Türkiye Geneli ÜCRETSİZ 15'li Online Deneme Sınav Paketi