Kayseri Müftülüğü, Avusturya Vatandaşı Müslüman Oldu!

27 Mart 2019 Çarşamba günü İl Müftümüz Prof. Dr. Şahin Güven’in başkanlığında gerçekleştirilen ihtida merasimi ile Avusturya vatandaşı “Stefanıe HACKL” kelime-i şehadet getirerek Müslüman oldu.

Kayseri Müftülüğü, Avusturya Vatandaşı Müslüman Oldu!
Yayınlama: 27.03.2019
581
A+
A-

İl Müftülüğümüze Müslüman olmak için müracaat eden Stefanıe HACKL, kelime-i şahadet getirerek Müslüman olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadı.

İl Müftü Yardımcımız Mehmet İzci’nin Kur’ân-ı Kerim tilavet etmesinin ardından başlayan ihtida merasimi İl Müftümüz Sayın Güven’in, İslam Dini’nin temel esasları ile ilgili verdiği bilgilerin ardından Stefanıe Hanım’ın kelime-i şahadet getirmesi ve yapılan dua ile son buldu. Müslüman olduktan sonra “Elif” adını alan Stefanıe HACKL duygulu anlar yaşadı. Sayın Elif Müslümanlığa geçtiği için çok mutlu olduğunu belirtti.

İhtida töreni sonrasında İl Müftümüz Sayın Güven, Elif Hanım’a “İhtida Belgesi”ni takdim ettikten sonra, Müslüman olduğu günün anısına Diyanet İşleri Başkanlığımız yayınlarından çıkan Almanca Kur’an-ı Kerim Meali ve çeşitli kitaplar hediye etti.

İhtida merasimine Sayın Elif Hanım’ın eşi Ahmet Çay, İl Müftü Yardımcılarımız Mehmet İzci ve Ahat Taşçı katıldı.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

2024 DHBT, Türkiye Geneli ÜCRETSİZ 15'li Online Deneme Sınav Paketi