Prof. Dr. Huriye Martı, Kadın Din Görevlileriyle Bir Araya Geldi

Prof. Dr. Huriye Martı Kadın Din Görevlileriyle Buluştu.

Prof. Dr. Huriye Martı, Kadın Din Görevlileriyle Bir Araya Geldi
Yayınlama: 15.12.2022
88
A+
A-

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı il müftülüğünce düzenlenen programında din görevlileriyle buluştu.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenen “İslam ve Çevre” konulu konferans için Zonguldak’a gelen Prof. Dr. Huriye Martı “KADIN DİN GÖREVLİLERİ BULUŞMASI” kapsamında il genelinde görev yapan Kur’an Kursu Öğreticileriyle bir araya geldi. Din görevlilerinin moral ve motivasyonlarını artırma bağlamında sunumunu gerçekleştiren Prof. Dr. Huriye Martı “İyiliği emretmek ve kötülükten sakındırmak şiarımız olmalıdır. Her daim din-i mübin-i İslam’a hizmet etmenin gayreti içerisinde olmalıyız. Hangi unvan, hangi şart olursa olsun bu kutsal görevi hakkıyla yerine getirmeliyiz. Bu uğurda karşımıza çıkacak engeller bizi yıldırmamalı, aksine daha iyi hizmet üretmenin çarelerini arama hususunda bizi motive etmelidir. Bu bağlamda her birinin değerli hizmet alanları olan tüm görevlilerimize Yüce Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

İl müftüsü Aşır Durgun, il müftü yardımcısı Nurdan Albayrak ve ilçe müftülerinin de hazır bulunduğu programa il genelinde görev yapan yaklaşık 250 Kur’an Kursu Öğreticisi katıldı. Program Prof. Dr. Huriye Martı’ya hediye takdim edilmesiyle son buldu.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.