2018 Sınavsız İlahiyat Lisans (İlitam) Tamamlama Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?

2018 Sınavsız İlahiyat Lisans (İlitam) Tamamlama Sonuçları Ne Zaman Açıklanır? Sorularınızın ve Tüm Merak Ettiklerinizin Cevabı Haberimizde..

2018 Sınavsız İlahiyat Lisans (İlitam) Tamamlama Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?
Yayınlama: 03.09.2018
2.374
A+
A-

2019 SINAVSIZ İLİTAM İLAHİYAT LİSANS TAMAMLAMA BAŞVURU VE TERCİH İŞLEMLERİ

2018 SINAVSIZ İLİTAM İLAHİYAT TERCİH SONUÇLARI AÇIKLADI!

2018 sınavsız ilahiyat lisans (ilitam) tamamlama başvuru tercih işlemlerini adaylar 9-17 Ağustos 2018 tarihleri arasında yapmışlardır. Tercihler işlemleri sonrasında adaylar tarafından gerek sosyal medya hesaplarımızı üzerinden, gerekse iletişim sayfamızdan ve haber altı yorumları kısmından yüzler soru gelmektedir.

Adaylar Sonuçları Beklemektedirler..

Tercih yapan adaylar “2018 Sınavsız İlitam – İlahiyat Lisans Tamamlama Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?” sorusuna cevap aramaktadırlar.

Dingorevlileri.com.tr Olarak YÖK’e Sorduk..

Adaylar tarafından gelen yoğun sorular neticesinde YÖK resmi internet sayfasında iletişim sayfası üzerinden adaylar tarafından gelen soruları kuruma ilettik, cevap beklemekteyiz.

Bizimle Kalın, Sınavsız İlitam Tercih Sonuçlarını İlk Siz Öğrenin..

Gönderdiğimiz E-mail’e cevap alır almaz yada resmi bir açıklama yapılır yapımaz sitemizde yayımlayacağız. Gelişmeleri anbean takip etmek için mobile uygulamamızı indirmenizi yada sosyal medya hesaplarımızı takip etmenizi tavsiye ederiz..

SINAVSIZ İLİTAM İLE İLGİLİ GELİŞMELERİ ANLIK OLARAK MOBİLE UYGULAMAMIZDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ, TIKLAYIN!

dingorevlileri.com.tr ailesi

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 19 Yorum
  1. Mehmet Kara dedi ki:

    Ilitam Tercih sonuçlari açıklandıktan sonra ek tercih acilma ihtimali var mi? Tercihi kaçiranlar tekrar tercih yapabilir mi

  2. Semra Türkay dedi ki:

    Acik ogretim mezunuym bende 2017de mezun oldum 1964 dogumluyum ankara universitesi yada yildirim beyazitta on lisans tamamlamak istiyorum dgs bas vurusunu buyil takib edemedigim icin kacirmisim ne yapabilirim

  3. Gülsüm dedi ki:

    Sınavsız lisans tamamlama sonuçları açıklandı mı yada ne zaman açıklanacak

  4. acegen dedi ki:

    Resmi açıklama yok..

  5. Yasemin dedi ki:

    Tercih sonuçları açıklanınca nereden bakacaz e devletten mi acaba zaten tercih sayfama gidemiyorum e devlete yazıyorum çıkmıyor.

  6. Mümine İmalatçı dedi ki:

    Benim kaynım YÖK’te temizlik sorunlusu, bu gece açıklanacakmış diye duymuş kapıdan.

  7. bedri ceyhan dedi ki:

    iş adamlarının yatlarına 3.90 gariban çiftçiye de tarım kredi kooperatiflerinde beyaz eşyaya endexli dolar bazında 7 liraya mazot veren devletimiz aynı sistemi diyanette de uyguluyor.hak etmeyen kadrolıya 4-5 bin maaş sözleşmeliyede 400-500 lira aynı saat çalışan insanların hakkı bumu?ben ilahiyatçı değilim.tercih te yapmadım .Müslüman bir ülkede bu kadar din adamı bu tür olaylara ketum onuda anlamış değilim.Devlet artık diyanete el atmalı sağlam bi temizlik yapmalı.hakikat bu.

  8. Mahmut Öztürk dedi ki:

    Ben dün yoku arayıp sordum bu hafta içi kesin açıklanacak ama gün veremeyiz dedi yani cuma kesin ama Perşembe de bitmiş değil

  9. Yekta Bildirici dedi ki:

    Yeni YÖK başkanı sınavsız geçişten rahatsız, iptal edilecek gibi gözüküyor.

  10. Beytullah Türkmen dedi ki:

    İlitam sonuçları ne zaman açıklanacak

  11. Memet Elt dedi ki:

    DGS başvuruları da şu anda yapılıyor ve muhtemelen sonuçlar bir an önce açıklanmadığı takdirde sınavsız geçiş ile yerleşen adaylar sonuçları bilmedikleri için DGS ile de başvuruda bulunacaklardır. Ve aynı anda iki farklı lisans programına yerleştirilebilir. Aynı anda iki farklı pozisyonu işgal edecek ve birilerinin yerleşmesine engel olacaktır. Artık bir an önce sonuçlar açıklanmalıdır. Bilmem anlatabildim mi.

  12. Nurettin Kılıçer dedi ki:

    İlahiyat ilitam sınavsız sonuçları

  13. admin dedi ki:

    Yön başkanı istediği kadar rahatsız olsun bununla alakalı KHK yayımlandı.. 🙂

  14. Yasemin dedi ki:

    Kesin ne zaman açıklanacak açıklaninca hemen buraya yazın lütfen:-)

  15. Neşeli hayat dedi ki:

    Selam arkadaşlar not ortalamam 73 ilk tercihim bayburt ilitam sizce tercihim tutar mı ???

  16. Bekir dedi ki:

    Arkadaşlar ben şimdi yökü aradım. Bir bayan kesin bir tarih veremiyorum. Bu hafta içinde açıklanacağını söyledi. Bekleyeceğiz artık

  17. Emine kuru dedi ki:

    Saglikta lisans tamamlama aciklandi, ilahiyat neden bu kdr zorluyor merakla bekliyoruz … Aciklansin artik..

  18. Nurten kaya dedi ki:

    Haberi okudum yorumları okudum pek birsey anladım.biri bana açıklayabilirmi .iltimam nedir.ve ben ihl mezunuyum osym 149 puan aldim.bende sınavsız ilahiyat onlisansa kayıt yapabilirmiyim.sınavsız kayıt derken ne demek istendi.

  19. Nurten kaya dedi ki:

    Haberi okudum yorumları okudum pek birsey anlamadım.biri bana açıklayabilirmi .iltimam nedir.ve ben ihl mezunuyum osym 149 puan aldim.bende sınavsız ilahiyat onlisansa kayıt yapabilirmiyim.sınavsız kayıt derken ne demek istendi.

2024 DHBT, Türkiye Geneli ÜCRETSİZ 15'li Online Deneme Sınav Paketi