Manisa’da 2019 yılı Mevlid-i Nebi Haftası Konferansı

Manisa İl Müftülüğünce Mevlid-i Nebi Haftası münasebeti ile Şehzadeler Belediyesi Bedesten Nikâh Salonunda 12.11.2019 Salı günü Saat 18:30’da Prof. Dr. Saffet Köse’nin konuşmacı olarak katıldığı “Peygamberimiz ve Aile” konulu konferans düzenlendi.

Manisa’da 2019 yılı Mevlid-i Nebi Haftası Konferansı
Yayınlama: 13.11.2019
815
A+
A-

Konferansa Manisa Valisi Ahmet DENİZ, C.B.Ü. Rektörü Prof. Dr. Ahmet ATAÇ, Manisa Vali Yardımcısı Abdullah ETİL, Şehzadeler İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü ÇAYKARA, İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlileri, Şehzadeler Belediyesi Başkan Yardımcısı Bilal DEMİR, İlçe Müftülerimiz, STK temsilcileri ve sivil halk katılmıştır. Konferans Şehzadeler İlçesi Karlıpınar Camii İmam Hatibi Mehmet Kurt’un Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Konferans İl Müftü Vekili Ramazan ARBA’nın açılış konuşması ve Manisa Valisi Ahmet Deniz’in konuşmasıyla devam etti. Vali DENİZ kürsüyü konferans vermek üzere İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet KÖSE’ye bıraktı. Köse Aile olmak, Aile kalmak konulu konferansta Peygamberimizin Aile hayatından örnekler verdi.

Konferansı Aile olmak ve Aile kalmak temennisi ile bitirdi. Konferans bitiminde katılımcılara gül ve “Peygamberimiz ve Aile” adlı kitap dağıtıldı.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

2024 DHBT, Türkiye Geneli ÜCRETSİZ 15'li Online Deneme Sınav Paketi