Ön Lisans İlahiyat Mezunları Dikkat!

Ön Lisans İlahiyat Mezunları Dikkat! Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Ön Lisans İlahiyat Mezunları Dikkat!
Yayınlama: 04.04.2022
6.760
A+
A-

Değerli Dingorevlileri.com.tr takipçileri, bilindiği üzere Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) 8-22 Kasım 2022 tarihleri arasında 7 Bin 800 personel alımı yapacağını duyurmuştu! Yapılacak bu alımın 1500 Kur’an kursu öğreticisine ayrılmış olup,  ön lisans mezunlarının sadece 165 kontenjan ayırmıştı! Dikkat çeken kısmı ise ön lisans ilahiyat mezuniyetinin sadece yeterli olmayıp ayrıca imam hatip lisesi mezunu ve hafız olma şartı eklemişti.

ATANMA ŞANSI İÇİN İLAHİYAT LİSANS MEZUNU OLMA ELZEM!

Yukarıdaki bilgilerden yola çıkarak görüyoruz ki Diyanet artık önceliğini ya da en fazla kontenjanını Lisans mezunu İlahiyat’tan yana kullanıyor, dolayı ile artık ön lisans ilahiyat mezunu adaylar DGS sınavına girerek ilahiyat lisans mezunu olmayı hedefliyorlar.

PEKİ DGS’DE NASIL BAŞARILI OLURUM?

En son atama yaşananlardan sonra ön lisans ilahiyat mezunları tarafından internet sitemizden gerekse diğer iletişim kanallarından “DGS’de nasıl başarılı olabiliriz? Lisans ilahiyat mezunu olabilirim?” bir çok mesaj aldık.

Canlı UZEM, tarafından alanında uzman Matematik ve Türkçe hocalarımızın  yaklaşık 10 hafta (147 ders saati sürecek) online (canlı) ders ile yapacağı  2022 DGS Kursu ilanı yayımladı! Üstelik kursa başvuru yapan herkese 100 TL değerinde hediye çeki ile serikitapal.com üzerinden istediği kitabı alabilecek!

DETAYLI BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.