Sakarya Müftülüğü, 2 Ay Boş Kalan Cami Kadroları ve Başvuru Şartları!

2 ay İlan edildiği halde tercih edilmediğinden boş kalan cami kadroları ve başvuru şartları altta word belgesi olarak sunulmuştur.

Sakarya Müftülüğü, 2 Ay Boş Kalan Cami Kadroları ve Başvuru Şartları!
Yayınlama: 12.04.2019
2.425
A+
A-

BAŞVURUDA BULUNABİLMEK İÇİN

1- Süresi geçmemiş (2016,2017) MBSTS puanı en az 50 olmak,

2- Adaylığı kalkmış olmakla birlikte naklen atanabilmek için gerekli olan asgari hizmet süresini (il içi 6 ay, iller arası 2 yılı) tamamlamış olmak,

3- Nakil Sınavına başvurabilecek puanı olmamak, (MBSTS Puanının % 40 ile Müktesep Nitelik Puanının % 20’ sinin toplamı 30 puana sahip olmaması) 30 puanı olanların ise nakil (yarışma) sınavlarına başvuruda bulunmaları

BAŞVURU ŞEKLİ, GEREKLİ BELGELER VE SONUÇ AÇIKLAMA

1-Dilekçede yer belirtilmemeli. (Yer belirtilmeden…….“2 ay ilan edildiği halde boş kalan D grubu camii imam-hatip kadrolarından herhangi birine naklen atanmak istiyorum” şeklinde başvuruda bulunulmalı aksi halde aynı camiyi 2 kişinin talep etmesi halinde – tek talipli olmadığından – camiye sınavsız atama yapılamaz. Bu sebeple cami ismi belirten dilekçeler değerlendirmeye alınamayacaktır.)

2-Görevli bulunduğu Müftülükçe onaylanmış Hizmet Cetveli,

3-MBSTS Puan çıktısı,

4- Başvuru, istenilen evraklarla birlikte münhal kadronun bulunduğu ilçe müftülüğüne personel tarafından şahsen yapılacaktır. (Başkası adına yapılan,Posta, Faks vb. ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.)

5- Başvuru 12/04/2019 Cuma günü başlayıp, 19/04/2019 Cuma günü mesai bitiminde sona erecektir.

6- Belirtilen tarihler arasında yapılan başvurular yukarıda gösterilen kadrolar için olup, bundan sonra ilan edilecek kadrolar için geçerli olmayacaktır. Yerleştirilemeyenler daha sonra boş kadro olması ve ilan edilmesi halinde yeniden başvuruda bulunabileceklerdir.

ATAMA USULÜ

İKYS üzerinden nakil sınavına başvuruda bulunabilecek yeterli puana sahip olmayanlar (MBSTS Puanının % 40 ile Müktesep Nitelik Puanının % 20’ sinin toplamı 30 puanı tamamlamayanlar) arasından başvuruda bulunanların belirttikleri nakil sebepleri de dikkate alınarak Ses, Sada ve Kıraat, bakımından iyi olandan başlanılmak üzere nakli uygun görülenler atanır. Yukarıda belirtilen hususlarda eşitlik olması halinde sırasıyla MBSTS Puanı yüksek olana, görev yılı fazla olana, hafız olana, öğrenim durumu yüksek olana öncelik verilerek uygun görülenlerin atama teklifi ilçe müftülüğünce il müftülüğüne gönderilecek il müftülüğünün onayladığı adayların ataması yapılacaktır.

Yerleştirilenler Sakarya Müftülüğü WEB sayfamızdan duyurulacaktır.

 

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

2024 DHBT, Türkiye Geneli ÜCRETSİZ 15'li Online Deneme Sınav Paketi