Bilecik Müftülüğünden “Ailemi Eğitimle Koruyorum” Semineri!

Bilecik İl Müftülüğü tarafından Gençlik Merkezinde Aile Okullarında ilki gerçekleştirilen “Ailemi Eğitimle Koruyorum” projesi 8 hafta boyunca sürecek… Detaylar haberde…

Bilecik Müftülüğünden “Ailemi Eğitimle Koruyorum” Semineri!
Yayınlama: 13.02.2019
700
A+
A-

Bilecik İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından yürütülen “Ailemi Eğitimle Koruyorum” projesi çerçevesinde 7 Şubat Perşembe saat 10.00 da Gençlik Merkezinde Aile Okullarının İlki gerçekleşti.

8 hafta sürecek olan seminerlerin açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Necati AKKUŞ; Bilecik Müftülüğü olarak yürütülen projeler kapsamında aileleri bilinçlendirerek ve onları desteklemekten mutluluk duyduklarını ve bu projelere önem verdiklerini söyledi. Bilecik halkının seminere yoğun ilgi göstermesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Müftü AKKUŞ, Bilecik Müftülüğü olarak bu konuda her türlü hizmete öncülük edeceğini söyledi.

8 hafta sürecek seminerin ilk sunumunu yapan İl Müftü Yardımcısı Aysel HACIÖMEROĞLU; “Kur’an ve Sünnet Perspektifinde Aile olmak ve Aile kalmak” adlı seminer verdi.

Müftü Yardımcısı HACIÖMEROĞLU; Projenin amacı ve hedeflerinden bahsetti ve Toplumun gidişatına yön veren ailelerin bilinçlendirilmesi, korunması ve güçlendirilmesi için aile seminerlerini başlattıklarını söyledi. Asıl önemli olan aileyi kurmak değil aile olmak ve aile kala bilmek için gereken temel argümanlara sahip olmak. Kan bağından çok bir inanç ve sevgi bağıyla hayat imtihanını göğüsleyen ailelerin kalıcı ve mutlu olduklarını, sorunsuz ailenin olmadığını önemli olanın sorunlarla baş edebilme ve sorunları çöze bilen aileler olduğunu söyledi.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

2024 DHBT, Türkiye Geneli ÜCRETSİZ 15'li Online Deneme Sınav Paketi