Huzurevi Sakinlerine Mevlid Kandili Ziyareti..

Kırşehir İl Müftülüğümüz tarafından Mevlid Kandili dolayısıyla Mevlidi Nebi platformu üyelerinin katılımı ile Kırşehir Huzurevinde kalan yaşlılara bir ziyaret gerçekleştirildi.

Huzurevi Sakinlerine Mevlid Kandili Ziyareti..
Yayınlama: 08.11.2019
478
A+
A-

Tüm özel gün ve gecelerde yaşlıları ve çocukları yalnız bırakmayan İl Müftülüğümüz bu Mevlid Kandilinde de huzurevi sakinlerini ziyaret etti.  08/11/2019 Cuma günü İl Müftümüz Mehmet Yaman ve platform üyelerinin katılımı ile gerçekleşen huzurevi ziyaretine Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara’da katıldı.
Huzurevinde kalan yaşlılarla bir süre sohbet eden İl Müftümüz Mehmet Yaman, huzurevi sakinlerinin kandilini kutlayarak, “Huzurevinde yaşayan değerli büyüklerimizin kandilini kutluyorum Allah nice kandillere sağlıklı bir şekilde ulaşmayı nasip etsin. Ben huzurevi Müdürümüzü ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüzü tebrik ediyorum.  Allah devletimize zeval vermesin inşallah. İl Müftülüğümüz görevlileri zaman zaman gerek ben gerek kurum çalışanlarım sizleri ziyaret ediyor, mübarek gün ve gecelerde sizlerle beraber oluyorlar. Bu vesile ile sizlerin Mevlid kandilinizi kutluyorum.”dedi.

Huzurevinde kalan yaşlılarımız da; “İl Müftümüze gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür ederek, her zaman yanımızdasınız, bizleri yalnız bırakmıyorsunuz, sizlere teşekkür ederiz.” Dediler.

buy windows 10 enterprise

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

2024 DHBT, Türkiye Geneli ÜCRETSİZ 15'li Online Deneme Sınav Paketi