Kırşehir Müftülüğü, Kur’an Kursu Öğreticileri Arası Kitap Okuma Yarışması Düzenledi!

Kırşehir İl Müftülüğünce düzenlenen Eylem Planı çerçevesinde görev yapan Kur’an Kursu öğreticileri arasında kitap okuma yarışması yapılmıştır. Detaylar haberde…

Kırşehir Müftülüğü, Kur’an Kursu Öğreticileri Arası Kitap Okuma Yarışması Düzenledi!
Yayınlama: 14.02.2019
1.077
A+
A-

İl Müftülüğünce 2019 yılı Eylem Planı çerçevesinde; il merkezinde görev yapan Kur’an kursu öğreticilerimiz arasında kitap okuma yarışması yapıldı. Önceden belirlenen Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından “Hz. Peygamber ve İnsan Yetiştirme Düzeni” isimli kitap Kur’an Kursu öğreticileri tarafından okundu ve ardından sınav yapıldı.

Sınavda dereceye giren öğreticilerimize İl Müftüsü Mehmet Yaman tarafından 13/02/2019 Çarşamba günü saat:15.00’de ödülleri verildi. Düzenlenen programda İl Müftüsü Mehmet Yaman yarışmaya katılan tüm öğreticilere ve emeği geçen görevlilerimize teşekkür ederek bu tür eğitim ve kültürel faaliyetlerin devam edeceğini belirtti. Yarışmaya katılan öğreticiler bu tür faaliyetlerin devam etmesini istediler.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

2024 DHBT, Türkiye Geneli ÜCRETSİZ 15'li Online Deneme Sınav Paketi